Skip to main content
x

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Beslis zelf wie er toegang heeft tot uw huis of zaak. Onze intelligente toegangscontrole is volledig netwerk-gebaseerd, kan zelfs aangestuurd worden via een app. Uw huis kan ermee uitgerust worden maar tegelijkertijd is de technologie zo geavanceerd dat het bedrijven en fabrieken kan beveiligen.

Geavanceerde toegangscontrole voor particulier en professioneel gebruik.

Voor we een voorstel doen naar camerabewaking bezoeken we steeds uw pand. We bespreken met u uw noden en geven een woordje uitleg over wat er allemaal mogelijk is. Passieve camerabewaking is standaard maar ook intelligente beveiligingsmethodes (vb. bewegingsdetectie) zijn mogelijk. 

Een geslaagd project staat of valt met de voorafgaande site survey. Tijdens deze site survey bekijken we welke camera's er juist gebruikt dienen te worden om de verschillende locaties in beeld te brengen. Verder wordt er ook gekeken naar de trajecten voor de bekabeling alsook de onderliggende netwerkinfrastructuur. 

Wij verzekeren u dat u versteld zult staan van de snelheid van uw Wi-Fi systeem. Wij garanderen een volledige dekking van uw huis. Indien u dat wenst kan er zelfs een perfect Wi-Fi signaal voorzien worden voor uw tuin.

Onze dienst na verkoop staat voor u klaar indien u vragen hebt of er iets dient aangepast te worden. Uw camerabewaking is een belangrijke aspect in uw beveiliging en u kan ons dan ook steeds telefonisch bereiken voor de nodige hulp.

Verschillende identificatiemethodes

Verschillende identificatiemethodes

Personen kunnen zich op verschillende manieren identificeren in ons toegangscontrolesysteem. Klassieke methodes als een keypad of een rfid kaart zijn mogelijk, maar ook geavanceerde biometrische methodes (vb. vingerafdruk) of zelfs gezichtserkenning behoren tot de mogelijkheid. Wij hebben toegang tot een breed gamma aan lezers en kunnen zo de correcte oplossing aanbieden. 

Beheer via je smartphone

Beheer via je smartphone

Indien gewenst wordt samen met de toegangscontrole een app geleverd. Deze app laat administrators en operators de mogelijkheid om het systeem vanop afstand te beheren. Vanaf nu kan je ook support leveren, ook al zit je niet achter je pc. Zo kan je ook de gebruikers beheren, een deur vanop afstand openen, enz. Even belangrijk is dat de app je toelaat om makkelijk je systeem in real-time te monitoren. In een notedop, onmisbaar voor een modern toegangscontrolesysteem.

Netwerkinfrastructuur

Netwerkinfrastructuur

Het toegangscontrolesysteem is volledig netwerk (IP) based. Dit houdt in dat de identificatielezers werken via een netwerk. Mercuron is van oorsprong een netwerkbedrijf, dus zijn wij perfect gepositioneerd om de juiste netwerkinfrastructuur te voorzien. Dit kan als een uitbreiding op uw bestaande netwerk maar in bepaalde gevallen wordt ook een apart netwerk voorzien in functie van de veiligheid. Verder kan het toegangscontrolesysteem ook samenwerken met je camerabewaking. Op deze manier worden de juiste beelden op het juiste moment geregistreerd.

Vraag om hulp

Elke situatie is anders. Het belangrijkste is dat wij naar u luisteren en een systeem opbouwen op uw noden. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord wat er allemaal mogelijk is.