Skip to main content
x

Pro Home Wi-Fi

Pro Home Wi-Fi

Waarom zou u thuis geen perfecte Wi-Fi dekking kunnen hebben? Voor de gedreven thuisgebruiker leveren wij professionele oplossingen (router, repeaters,..) aan betaalbare prijs.

Waarom ook niet voor uw thuis.

Tegenwoordig leven we met meer i-devices dan we denken. Een modern huis heeft tal van Wi-Fi toestellen, wat zo z'n effect heeft op het netwerk. Een performant Wi-Fi systeem is des te belangrijker geworden in ons leven.

De laatste jaren werden systemen niet enkel performanter, maar ook betaalbaarder. Tegenwoordig zijn systemen zoals routers en repeaters die ooit voor de professionele markt enkel toegankelijk waren, ook betaalbaar voor een thuisgebruiker.

Wij verzekeren u dat u versteld zult staan van de snelheid van uw Wi-Fi systeem. Wij garanderen een volledige dekking van uw huis. Indien u dat wenst kan er zelfs een perfect Wi-Fi signaal voorzien worden voor uw tuin.

Een kabeltje bijplaatsen naar de juiste locatie om goede dekking te voorzien is soms geen sinecure. Wij werken met systemen die dit overbodig maken. Nieuwe technologieën laten ons toe om een netwerk op te bouwen zonder breek- en kapwerk.

De correcte aanpak

De correcte aanpak

Net zoals bij de enterprise installaties, benaderen wij de Wi-Fi voor thuisgebruik ook vanuit het design. Wij meten de ontvangst uit en komen zo tot een oplossing op maat voor je huis. U krijgt een professionele aanpak voor een betaalbare prijs.

Performante apparatuur

Performante apparatuur

Wij werken enkel met apparatuur waar we zelf achterstaan en die we zelf willen in ons huis. Dit zijn semi-professionele en professionele access points en routers die bewezen hebben dat ze performant en te vertrouwen zijn. Enkel door hiermee te werken, kunnen wij de service leveren waar we zelf fier op zijn.

Vraag om hulp

Elke situatie is anders. Het belangrijkste is dat wij naar u luisteren en een systeem opbouwen op uw noden. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord wat er allemaal mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Wij hebben een grondige kennis van de achterliggende technologie waarop Wi-Fi is opgebouwd. Bij de installatie van een Wi-Fi systeem met repeaters, meten wij het spectrum uit zodat we met eventuele stoorzenders (vb. de router of repeaters van je buren) kunnen rekening houden. Wij voeren onder andere ook verschillende dekkings- en snelheidtesten uit die ons toelaten om pijnpunten op te sporen. Ook na verkoop blijven wij voor u beschikbaar. Uw situatie kan nu eenmaal veranderen, wat ook z'n effect kan hebben op je nood van performante Wi-Fi.

De uiteindelijke kostprijs hangt enorm af van uw noden. Wij komen dan ook eerst ter plaatste om de situatie met u te bespreken en om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Installaties beginnen rond de €200. Dit is trouwens niet enkel de prijs van de apparatuur (router, repeaters,..) maar hiervoor komen wij ter plaatste, meten we alles uit en doen we de nodige installatie en configuratie.

Wij hebben een grote reeks aan apparatuur waaruit we kunnen kiezen om voor u de juiste oplossing te bieden. Al onze apparatuur is echter wel semi-professioneel of soms zelf enterprise niveau. Het verschil zit hem in de kwaliteit van de apparatuur en de achterliggende software. Dit merkt u in de stabiliteit, snelheid en performantie van uw Wi-Fi. Het is moeilijk in cijfers uit te drukken maar in bepaalde gevallen halen wij vb. downloadsnelheden die soms tot 10 maal sneller zijn dan de betere router uit de electronicawinkel.

Dit is perfect mogelijk. Deze Wi-Fi wordt dan ook volledig afgescheiden van je eigen netwerk. Op deze manier krijgen je bezoekers geen toegang tot de apparaten die op je netwerk zijn aangesloten. 

Als het een troost mag zijn, u bent niet alleen. Ongeveer de helft van alle belgen geeft aan dat z'n Wi-Fi thuis niet 100% naar verwachting werkt. De oorzaak kan aan vele punten liggen. Zo kan de gebruikte apparatuur niet performant genoeg zijn of zijn er externe factoren (vb. uw buren) die uw Wi-Fi storen. Maar ook de instellingen van uw apparatuur zijn van groot belang. Wij installeren niet enkel, maar configureren je systeem optimaal.

Zeker. Er zijn verschillende mogelijkheden om je netwerk kindvriendelijk te maken. Zo kunnen we bepaalde websites automatisch blokkeren. Ook kunnen we de internettoegang automatisch laten uitschakelen binnen bepaalde tijdsblokken (vb. 's nachts).

Wij spreken hier continu over Wi-Fi maar dit is niet los te koppelen van de achterliggende netwerkinfrastructuur. Indien je bekabelde apparatuur in huis hebt, bekijken we het netwerk in z'n geheel. Dienen er zaken aangepast te worden aan het netwerk, dan voorzien wij ook de nodige routers en switches alsook de nodige configuratie ervan.

Heb je een specifieke vraag, contacteer ons gerust telefonisch via 09/395.06.80 of per mail op info@mercuron.eu. We hebben ook een contactformulier waarbij u uw vraag kan stellen. Heb je liever dat wij jou terug bellen? Ook mogelijk.