Skip to main content
x

Indoor ASTRID Versterking

Indoor ASTRID Versterking en Installatie

Wij leveren, installeren en stellen ASTRID repeaters in dienst die geheel in lijn liggen met de wetgeving op de indoor ASTRID dekking.

Veilige & performante Astrid versterking en installatie op maat.

Hoe gaan we te werk?

We komen meten waar de bijkomende dekking nodig is en waar niet (afhankelijk van de afwerkingsgraad van het gebouw). Indien we merken dat de ASTRID ontvangst binnen de normen valt, is verdere indoor versterking niet nodig.

De Astrid installatie van de bekabeling en de apparatuur nemen wij voor onze rekening. Je systeem wordt op maat geconfigureerd en afgesteld in functie van de gemeten resultaten tijdens de site survey.

Voor elke ASTRID installatie dient een uitgebreid technisch dossier opgesteld worden. Ook deze stap nemen wij voor onze rekening. Wij nemen zelf contact op met de dienst ASTRID om uw dossier te begeleiden tot aan de goedkeuring ervan.

U dient verplicht een jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren op uw ASTRID installatie, wat wij voor onze rekening nemen. Ook is het mogelijk om uw systeem op afstand te laten monitoren zodat elke onderbreking onmiddellijk wordt aangepakt.

Is ASTRID versterking vereist voor uw pand?

Dit zijn enkele voorbeelden van criteria die door de Veiligheidscommissie worden gehanteerd:

ASTRID indoor versterking is vereist voor...

 

...gebouwen waar, wegens de dagelijkse activiteiten of bijzondere evenementen die er plaatsvinden, een toeloop van meer dan 150 mensen wordt verwacht.

 

...gebouwen die beschikken over een (gedeeltelijk) ondergrondse ruimte, groter dan 25m², die voor het publiek toegankelijk is. Ook indien er gevaarlijke stoffen opgeslagen zijn geldt dezelfde regel.

 

...gebouwen die al dan niet toegankelijk zijn voor het publiek waarvan de grondoppervlakte meer dan 2.500m² bedraagt.

De bovenstaande puntjes zijn enkel indicatief. In deze bent u verplicht zelf voor een oplossing te zorgen, maar ook lokale overheden zoals de gemeente kunnen verplichten om een indoor dekking te voorzien.

State of the art

State of the art

Wij gebruiken enkel de modernste technologie om uw ASTRID versterking te voorzien. Onze apparatuur is goedgekeurd voor gebruik in het ASTRID netwerk en is vanop afstand volledig configureer- en monitorbaar.

Niet steeds noodzakelijk

Niet steeds noodzakelijk

Een indoor ASTRID versterkingssysteem is niet steeds noodzakelijk; al al voldoe je aan een van de bovenstaande puntjes. Tijdens de site survey meten wij het bestaande ASTRID signaal op en wanneer dit binnen de normen valt, is het niet nodig om een versterkingssysteem te installeren.

Vraag om hulp

Elke situatie is anders. Het belangrijkste is dat wij naar u luisteren en een systeem opbouwen op uw noden. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord wat er allemaal mogelijk is.