Skip to main content
x

ASTRID Site Survey

ASTRID Site Survey

Een site survey is cruciaal voor een indoor ASTRID repeater geplaatst kan worden. Meer nog, het kan je veel geld uitsparen.

Een site survey is steeds vereist voor een repeater kan geplaatst worden. Het is ook belangrijk voor u dat dit uitgevoerd wordt want op deze manier dekt het systeem enkel de vereiste locaties. U betaalt zo niet voor een systeem dat overgedimensioneerd is.

De kostprijs van een ASTRID site survey is volledig in functie van het pand dat moet uitgemeten worden. Nadat wij de plannen ontvangen hebben, maken wij een offerte op specifiek voor de site survey. 

Via de grondplannen van het gebouw, doen wij vooreerst een voorstudie op kantoor. Eenmaal ter plaatse, wordt de signaalsterkte uitgemeten in het volledige gebouw. Ook op het dak wordt de buitenontvangst in kaart gebracht.

Als resultaat van de site survey ontvangt u een gedetailleerd rapport. Dit rapport is belangrijk voor u in functie van de locaties die niet zullen van versterking voorzien worden. Ze zijn uw garantie dat op deze locaties de ASTRID ontvangst reeds binnen de normen valt.

Wist je dat ASTRID versterking vereist is binnen...

Parkings
Industrie
Ziekenhuizen
Overheid
Luchthavens
Kelders
Elk gebouw is anders

Elk gebouw is anders

Een indoor ASTRID versterkingssysteem wordt steeds op maat uitgetekend. Er wordt trouwens vereist dat tot in de verste uithoeken van uw gebouw er ontvangst is van het ASTRID netwerk. Tijdens de site survey bekijken we ook de bekabeling die dient voorzien te worden. 

On-site opmeting

On-site opmeting

Tijdens een site survey komen we ter plaatse en meten we het radiospectrum op. Op deze manier kunnen we ons een perfect beeld vormen van het gebouw. Een site survey neemt al snel een halve dag in beslag. Voor grotere gebouwen wordt een volledige dag ter plaatse gerekend.

Vraag om hulp

Elke situatie is anders. Het belangrijkste is dat wij naar u luisteren en een systeem opbouwen op uw noden. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord wat er allemaal mogelijk is.