Skip to main content
x

Business Wi-Fi

Business Wi-Fi

Veilige Wi-Fi voor uw bedrijf. Wij leveren performante Wi-Fi netwerken aan bedrijven, hotels, restaurants, enz.

Veilige & performante Wi-Fi op maat.

Hoe gaan we te werk?

Wij leveren gepersonaliseerd en professioneel advies en bepalen zo wat de beste aanpak voor uw Wi-Fi uitdaging is. Wij komen ter plaatse en bespreken uw noden zodat niets over het hoofd wordt gezien.

Indien nodig komen wij naar u toe voor verdere metingen. We brengen in kaart wat de juiste aanpak is, meten de ontvangst in detail op en leggen vast waar de apparatuur best geplaatst wordt.

De installatie van de bekabeling en de apparatuur nemen wij voor onze rekening. Je systeem wordt op maat geconfigureerd en wij geven je de nodige training.

Wil je later iets laten aanpassen of doen er zich problemen voor, dan kan je rekenen op onze dienst na verkoop. Wij staan garant voor een goede werking van onze installaties!

Wij bieden oplossingen voor...

(onder andere)

Horeca
Kantoren
Winkels
Scholen
Zorgsector
Industrie
Meer dan Wi-Fi

Meer dan Wi-Fi

In werkelijkheid verzorgen wij meer dan enkel uw Wi-Fi. Indien nodig bouwen wij een volledige back-end op van vereiste netwerkapparatuur. Deze apparatuur laat trouwens ook toe dat het systeem gecentreerd wordt beheerd. On-site en vanop afstand.

Meten is weten

Meten is weten

Tijdens een site survey komen we ter plaatse en meten we het radiospectrum op. Op deze manier kunnen we ons een perfect beeld vormen van het gebouw. Enkel door een site survey uit te voeren, is het mogelijk om een volledig performant en dekkend Wi-Fi systeem uit te tekenen.

Voor elke toepassing

Voor elke toepassing

Elke situatie is anders. De apparatuur moet zich dus ook aanpassen. Wij hebben access points die specifiek gemaakt zijn voor hotels, maar tegelijkertijd hebben wij er ook die buiten of in een fabriek kunnen gebruikt worden. 

Vraag om hulp

Elke situatie is anders. Het belangrijkste is dat wij naar u luisteren en een systeem opbouwen op uw noden. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord wat er allemaal mogelijk is.