Skip to main content
x

GSM versterking

Gsm-versterking

De professionele oplossing voor al jouw gsm-ontvangstproblemen

De voordelen van de Mercuron gsm-versterking

Versterkt elke technologie (2G, 3G, 4G & 5G)

Onze apparatuur versterkt elke technologie, op deze manier kan elk apparaat (ook oudere gsm’s) genieten van de versterking.

Ontvang elke Europese operator

Onze technologie werkt met alle operatoren. Meer nog, het werkt met alle operatoren tegelijkertijd. Het gsm-signaal wordt zelfs tegelijktijd voor alle operatoren versterkt. Dus kan de ene persoon via de ene operator bellen en de andere tegertijd via een andere operator genieten van de gsm-versterking.

 

Geen beperking op gelijktijdige gesprekken

Het aantal personen dat tegelijkertijd de gsm-versterking kan gebruiken is niet gelimiteerd. Ook is er geen limiet op het type van gebruik. Of dat nu bellen, op internet surfen of sms'jes versturen is, al deze technologieën worden tegelijkertijd versterkt.

Verlaagt de straling in jouw gebouw

Gsm-toestellen stralen een bepaalde elektromagnetische energie uit. Wij installeren antennes die via onze versterking connecteren met de gsm-mast en een perfecte dekking garanderen. De toestellen zenden tot 50 keer minder straling uit dan bij een slechte ontvangst. Dit is een significant verschil, met aanzienlijke gezondheidsvoordelen.

Hoe werkt gsm-versterking juist?

Foto die uitlegt hoe het gsm-signaal in een gebouw wordt versterkt
We plaatsen een kleine antenne in jouw gebouw

Op de plaats waar de gsm-versterking noodzakelijk is wordt een kleine binnenantenne geplaatst. Deze antenne pikt het signaal van je gsm op en stuurt dit naar de versterker. Deze binnenantenne is volledig veilig. Meer nog, het zal de straling binnenshuis verminderen gezien je gsm minder kracht nodig heeft om te communiceren.

De gsm-versterker pikt dit signaal en stuurt het versterkt door

De gsm-versterker is een toestel dat permanent in het gebouw wordt geïnstalleerd. Onze toestellen zijn in staat om verschillende frequenties en technologieën te versterken.

De buitenantenne communiceert met de operatoren

Ten slotte installeren we op een eerder bepaald punt (meestal het dak) een vaste antenne. We bepalen de optimale positie van de antenne zodat we een goed signaal van de operatoren verkrijgen Afhankelijk van de toepassing worden andere buitenantennes gebruikt. Directionele voor vaste toepassing maar ook omni-directionele zijn beschikbaar voor vb. op jachten en schepen.

Wat mag je verwachten?

1. Voorstudie

Tijdens een eerste verkennend gesprek bespreken we jouw noden en bepalen we de grootorde van het project. Deze intake is uiteraard gratis.

2. Site Survey

We brengen in kaart wat de juiste aanpak is, meten het ontvangst in detail op en leggen vast waar eventuele binnenantennes best geplaatst worden om het gsm-signaal te versterken. 

3. Installatie & indienststelling

All-in installaties op maat. De installatie van de bekabeling en apparatuur wordt volledig door ons uitgevoerd.

 

Het in werking stellen van de apparatuur is meer dan gewoon alles aansluiten. Om het gsm-signaal optimaal te versterken, meten wij alles nog eens uit en bepalen we de perfecte instellingen.

4. Dienst na verkoop

Wil je later iets laten aanpassen of doen er zich problemen voor, dan kan je rekenen op onze dienst na verkoop. Wij staan garant voor een goede werking van onze installaties!

Wij bieden oplossingen voor...

Retail
Industrie
Kantoren
Zorgsector
Scholen
Horeca

Neem de eerste stap naar een betere communicatie!